Architectuur verrijkt ons leven. Immers, een goed ontworpen gebouw inspireert en voorziet in een aangename ambiance. Een ontwerp is geslaagd als het functioneel, in vormgeving en bouwkundige zin beantwoordt aan de wensen van de gebruikers en harmonieert in zijn ruimtelijke context.

 

Sedert 1994 ontwerp ik gebouwen in de particuliere-, utilitaire- en recreatieve sector. Ontwerpen die integraal voorzien in de gebruikswensen, met een scherp oog voor de omgeving en herkenbaar door een eigenzinnige interpretatie van een veelal traditionele hoofdvorm. Met creativiteit, vakkennis, veel aandacht voor vorm- en onderlinge ruimtelijke verhoudingen en ook in detail wordt een hoogwaardig en onderscheidend resultaat nagestreefd. 

 

Er zijn ontwerpen van uiteenlopende aard gerealiseerd in de vorm van villa’s in de omgeving van Groningen, Haren, Zuidhorn, Drouwen en in het Spaanse Andalusië en kantoor- en bedrijfsgebouwen in de regio Groningen en Deventer. Ook in Caribisch Nederland heb ik projecten ontworpen en op het eiland Bonaire werk ik sedert enige jaren aan de totstandkoming van Delfins Beachresort. Een omvangrijk toeristisch project met privé strand gesitueerd aan de Caribische Zee dat meerdere appartementen paviljoens, een restaurant, lobby/receptie, zwembad en beachclub omvat.

 

Ik ga graag met u in gesprek over het verwezenlijken van uw architectonische ambitie! Hiervoor kunt u mij rechtstreeks bereiken op gsm nummer 0(031)6-28846760. 

 

Dick Barkhuis architect BNA